Να στείλετε μήνυμα
Bei Jing San He Tech Co.,Ltd.
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Μηχανή αναζωογόνησης δερμάτων DPL > DPL elight IPL ωρ. μόνιμη τρίχας αφαίρεσης ακμής μηχανή ομορφιάς photorejuvenation του προσώπου πολυσύνθετη

DPL elight IPL ωρ. μόνιμη τρίχας αφαίρεσης ακμής μηχανή ομορφιάς photorejuvenation του προσώπου πολυσύνθετη

Λεπτομέρειες προιόντος

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ

Μάρκα: SANHE

Πιστοποίηση: CE,ISO

Αριθμό μοντέλου: Αυτή-SHP006

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:
Μήκος κύματος:
Δημόσιες σχέσεις: 550-650nm VR: 500-600nm
Μέγεθος σημείων:
10*40mm για (SR, VR, AR, δημόσιες σχέσεις) 15*50mm για την ωρ.
Λαμπτήρας:
Γερμανικός εισαγόμενος λαμπτήρας
Πηγή ισχύος:
Καθαρό Ζαφείρι
Fluence:
10-50J/cm2 SHR: 1-10J/cm2
Συχνότητα:
1-10hz διευθετήσιμος
Οθόνη LCD:
αληθινός έλεγχος οθόνης αφής χρώματος 10,4 ίντσας
Μήκος κύματος:
Δημόσιες σχέσεις: 550-650nm VR: 500-600nm
Μέγεθος σημείων:
10*40mm για (SR, VR, AR, δημόσιες σχέσεις) 15*50mm για την ωρ.
Λαμπτήρας:
Γερμανικός εισαγόμενος λαμπτήρας
Πηγή ισχύος:
Καθαρό Ζαφείρι
Fluence:
10-50J/cm2 SHR: 1-10J/cm2
Συχνότητα:
1-10hz διευθετήσιμος
Οθόνη LCD:
αληθινός έλεγχος οθόνης αφής χρώματος 10,4 ίντσας
DPL elight IPL ωρ. μόνιμη τρίχας αφαίρεσης ακμής μηχανή ομορφιάς photorejuvenation του προσώπου πολυσύνθετη

DPL

DPL (λεπτό παλόμενο φως) είναι η πιό πρόσφατη τεχνολογία του συνδυασμού IPL και της δύναμης λέιζερ για τη μόνιμη αφαίρεση τρίχας που μετατρέπει την ελαφριά ενέργεια στην ενέργεια θερμότητας, που προκαλεί τη ρίζα της τρίχας, που προσφέρει μια ισχυρότερη όμως ευγενέστερη λύση.

DPL είναι μια νέα τεχνολογία της μόνιμης αφαίρεσης τρίχας, με το καθαρό μήκος κύματος στόχων, το οποίο λειτουργεί σε ένα υψηλό επαναληπτικό ποσοστό σύντομων σφυγμών, με βαθμιαία να θερμάνει dermis σε μια θερμοκρασία που βλάπτει αποτελεσματικά τα θυλάκια τρίχας και αποτρέπει re-growth ανώδυνα, αποφεύγοντας τον τραυματισμό στον περιβάλλοντα ιστό.

Πλεονέκτημα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΩΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΡΙΧΑΣ

Γερμανική DPL τεχνολογία νέας γενιάς

Στενή ελαφριά τεχνολογία σφυγμού 100nm λεπτή

Πολλαπλάσια μήκη κύματος διαθέσιμα για τη χρήση σε όλα τα δέρματα

Αυτόματος-προσδιορισμένος 5 λαβές για την επιλογή σας

DPL elight IPL ωρ. μόνιμη τρίχας αφαίρεσης ακμής μηχανή ομορφιάς photorejuvenation του προσώπου πολυσύνθετη 0

Περιγραφή

Η μόνιμη μηχανή αφαίρεσης τρίχας DPL είναι μια καινοτόμος και ιδιαίτερα αποτελεσματική συσκευή για τη μακράς διαρκείας αφαίρεση τρίχας. Η συσκευή χρησιμοποιεί την πιό πρόσφατη παλόμενη ελαφριά τεχνολογία για να παραδώσει τα αποτελέσματα επαγγελματικός-βαθμού που μπορείτε εύκολα να επιτύχετε στην άνεση του σπιτιού σας.

Μέσω τριών διαφορετικών παλόμενων ελαφριών τεχνολογία-DPL, IPL, και η επι:λέγω-συσκευή μπορούν να στοχεύσουν στα θυλάκια τρίχας, το hyperpigmentation, και τα αγγειακά τραύματα μέσα στο δέρμα. Η παλόμενη ελαφριά θεραπεία προσφέρει μια απολύτως ανώδυνη και μη καταπατητική μέθοδο αφαίρεσης τρίχας, η οποία λειτουργεί με τη θέρμανση των θυλακίων τρίχας και βαθμιαία την καταστροφή τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στη μειωμένη αύξηση τρίχας και την τελικά μόνιμη απώλεια τρίχας.

Αυτή η συσκευή αφαίρεσης τρίχας χαρακτηρίζει τις διευθετήσιμες τοποθετήσεις σφυγμού που επιτρέπουν σε σας για να προσαρμόσουν την ένταση της επεξεργασίας για να ταιριάξουν τον τύπο δερμάτων και το χρώμα τρίχας σας. Επιπλέον, το ενσωματωμένο σύστημα ψύξης εξασφαλίζει μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της χρήσης, ενισχύοντας περαιτέρω την εμπειρία χρηστών.

Η μόνιμη μηχανή αφαίρεσης τρίχας DPL μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα διάφορα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των ποδιών, underarms, της περιοχής προσώπου και μπικινιών, και είναι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστη και πρακτική. Χαρακτηρίζει ένα συμπαγές και ελαφρύ σχέδιο που είναι εύχρηστο και κατάστημα, ενώ το εγχειρίδιο χρηστών και η διεπαφή εξασφαλίζουν εύκολη χρήση από καθεμία.

Εάν θέλετε να κερδίσετε χρόνο, τα χρήματα, ή να απολαύσει την ευκολία της σπιτικής αφαίρεσης τρίχας, η μόνιμη μηχανή αφαίρεσης τρίχας DPL είναι μια μεγάλη επιλογή. Με τη προηγμένη τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά της, μπορείτε να επιτύχετε το όμορφο, τρίχα-ελεύθερο δέρμα χωρίς την παρενόχληση των παραδοσιακών μεθόδων.

DPL elight IPL ωρ. μόνιμη τρίχας αφαίρεσης ακμής μηχανή ομορφιάς photorejuvenation του προσώπου πολυσύνθετη 1

Η μόνιμη μηχανή αφαίρεσης τρίχας DPL προσφέρει στους χρήστες της μια σειρά των πλεονεκτημάτων, που κάνουν το μια άριστη επιλογή για καθεμία που ψάχνει μια κατάλληλη και αποτελεσματική μέθοδο αφαίρεσης τρίχας.

Καταρχάς, οι χρήσεις συσκευών προώθησαν περιορισμένης ζώνης 100nm που η λεπτή παλόμενη ελαφριά τεχνολογία γρήγορα και αποτελεσματικά λύνει τις του προσώπου φακίδες και το telangiectasia (κόκκινο πρόσωπο). Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν σαφέστερο, περισσότεροι ομαλός-που κοιτάζει δέρμα χωρίς ακριβές επεξεργασίες σαλονιών.

Αφετέρου, ο πυρήνας μηχανή-του ξένο λαμπτήρας-εισάγεται από τη Γερμανία και είναι υψηλού - ποιότητα. Έχει λάβει διάφορες κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες για να εξασφαλίσει παγκοσμίως ότι οι χρήστες παίρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τρίτον, ΕΠΙΛΕΞΤΕ παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σημαίνει ότι η ενέργεια είναι ομοιόμορφη και σταύλος, που φέρνει μια άνετη εμπειρία επεξεργασίας χωρίς θυσία της ενεργειακής παραγωγής.

Τέταρτο, πολλαπλάσια μήκη κύματος της μηχανής και πέντε επιλογές λαβών (ωρ., SR, δημόσιες σχέσεις, VR, AR) το καθιστούν κατάλληλο για όλους τους τύπους δερμάτων.

Τέλος, η συσκευή χαρακτηρίζει τη δυναμική τεχνολογία που επιταχύνει τις διαδικασίες και κονταίνει τους χρόνους επεξεργασίας, που καθιστούν την αφαίρεση τρίχας γρηγορότερη και καταλληλότερη.

Συνολικά, η μόνιμη μηχανή αφαίρεσης τρίχας DPL έχει πολλά πλεονεκτήματα, που κάνουν το μια άριστη επένδυση για εκείνους που ψάχνουν μια μακροπρόθεσμη λύση αφαίρεσης τρίχας.

DPL ΕΝΑΝΤΊΟΝ IPL

DPL elight IPL ωρ. μόνιμη τρίχας αφαίρεσης ακμής μηχανή ομορφιάς photorejuvenation του προσώπου πολυσύνθετη 2

DPL ΕΝΑΝΤΊΟΝ IPL

Τύπος

DPL

IPL

Διάρκεια σφυγμού

Στενό φάσμα 100nm (550-650nm)

ευρύ φάσμα (560-950nm)

Απορρόφηση μελανίνης

περισσότερες από 2-5 φορές IPL

Χαμηλός

Αγγειακή απορρόφηση

3 φορές υψηλότερος από IPL

Χαμηλός

Χρόνοι επεξεργασίας

2-3 φορές

4-6 φορές

Επίδραση

Το ποσοστό εκκαθάρισης είναι περισσότερο από 90%, το οποίοθα αραιώσειπεραιτέρωτιςπεριπτώσειςπουέχουν αντιμετωπιστείμεIPLκαιδεν έχουνκαμίαεπόμενηαλλαγή.

Το ποσοστό εκκαθάρισης είναι για 70%, αφήνονταςέναελαφρύσημάδι

Άνεση

Χαμηλή συνολική ενέργεια,

Υψηλή συνολική ενέργεια,

Η άνεση είναι σημαντικά υψηλότερη από IPL

Πόνος, χαμηλή άνεση

Πολυσύνθετη θεραπευτική πλατφόρμα

Αποτελεσματική και ασφαλής επεξεργασία για την αφαίρεση χρωστικών ουσιών, σκλήρυνση δερμάτων, αφαίρεση αιμοφόρων αγγείων, αφαίρεση τρίχας, επεξεργασία ακμής, αναζωογόνηση δερμάτων

DPL elight IPL ωρ. μόνιμη τρίχας αφαίρεσης ακμής μηχανή ομορφιάς photorejuvenation του προσώπου πολυσύνθετη 3

Πολυσύνθετο σύστημα DPL

DPL elight IPL ωρ. μόνιμη τρίχας αφαίρεσης ακμής μηχανή ομορφιάς photorejuvenation του προσώπου πολυσύνθετη 4

τρόπος αφαίρεσης τρίχας

Κανονική αφαίρεση τρίχας τρόπου: καμία γρήγορη λάμψη, μόνο μια δεν χτυπά για να εκπέμψει ελαφρύ, κατάλληλος για τα μικρά μέρη της τρίχας όπως χειλική τρίχα, underarms, hairline, μπικίνι, κ.λπ.

Γρήγορος τρόπος αφαίρεσης τρίχας: είναι ένας γρήγορος τρόπος αφαίρεσης τρίχας, που μπορεί να εκπέμψει το φως συνεχώς, και είναι κατάλληλο για τις μεγάλες περιοχές της τρίχας, όπως η τρίχα χεριών και η τρίχα ποδιών, και μπορεί να ρυθμίσει τη συχνότητα του φωτός

Επίδραση

DPL elight IPL ωρ. μόνιμη τρίχας αφαίρεσης ακμής μηχανή ομορφιάς photorejuvenation του προσώπου πολυσύνθετη 5

άκρες αφαίρεσης τρίχας

1. Η τρίχα είναι μακριά και μαύρη μπορείτε να ζητήσετε από τον πελάτη για να το ξυρίσετε τρεις ημέρες εκ των προτέρων, ή μπορείτε να το κόψετε τόσο απότομα όπως ένα χιλιοστόμετρο εκείνη τη στιγμή, και να απορροφήσετε το φως μέσω των μαύρων καλαμιών, και να διευθύνετε τη θερμότητα στη ρίζα της τρίχας. Το άσπρο και τρυφερό χνούδι μπορεί να γίνει άμεσα χωρίς ξύρισμα, και μερικές τρίχες θα πέσουν μακριά αυτόματα μετά από μια εβδομάδα.

2. Κατά τη λειτουργία, προσπαθήστε να αυξήσετε την ενέργεια όσο το δυνατόν περισσότερο μέχρι τον πελάτη έχει μια ισχυρή needling αίσθηση και είναι αποδεκτό.

3. Περίπατος έξι φορές συνολικά, 4-6 φορές για τη χονδροειδή τρίχα, και 6-7 φορές για τη λεπτή τρίχα

4. Επιμείνετε στην ολοκλήρωση της πορείας της επεξεργασίας σύμφωνα με τον κύκλο διαστήματος! Επειδή η περίοδος αποκατάστασης θυλακίου τρίχας είναι 21 ημέρες, και ο κύκλος αύξησης τρίχας είναι περίπου 28 ημέρες, όλα τα διαστήματα είναι 21 έως 28 ημέρες, και προσπαθούν να μην υπερβούν 30 ημέρες.

Συνιστώμενες σφυγμός τοποθετήσεις

Αναζωογόνηση δερμάτων: διάστημα 10-25ms σφυγμού πλάτους σφυγμού 3-5

Ενέργεια: αρχικός σε 3-5, δεν αισθάνομαι ότι όπως το ανεβαίνει

Θέτοντας αρχές παραμέτρου:

1. Εάν το δέρμα είναι παχύ, σκοτεινοί κίτρινος και τραχύς, εσείς μπορεί να αυξήσει το πλάτος σφυγμού και να αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα συγχρόνως

2. Εάν το δέρμα είναι σκοτεινό, η επιδερμίδα είναι παχύτερη, και η χρώση είναι χρωματισμένη, το διάστημα σφυγμού μπορεί να αυξηθεί

3. Εάν το δέρμα είναι σκοτεινότερο, η επιδερμίδα είναι λεπτύτερη, και το δέρμα είναι ευαίσθητο, η ενεργειακή πυκνότητα μπορεί να τεθεί μικρότερη

4. Εάν μεταχειριμένος τα μέρη με το λιγότερο υποδόριο ιστό, η ενεργειακή πυκνότητα μπορεί να μειωθεί κατάλληλα

5. Δεδομένου ότι ο αριθμός διαδικασιών αυξάνεται, η ενεργειακή πυκνότητα μπορεί να αυξηθεί κατάλληλα

6. Η αντίδραση δεν είναι προφανής, ο πελάτης μπορεί να ανεχτεί την, και τις αυξήσεις ενεργειακής πυκνότητας

Διαδικασία λειτουργίας αναζωογόνησης δερμάτων φωτονίων:

1. Καθαρίστε το πρόσωπό σας με remover makeup και φορέστε μια μάσκα ματιών.

2. Εφαρμόστε το κρύο πήκτωμα και επιλέξτε τις κατάλληλες ενεργειακές παραμέτρους.

3. Οι καίγοντας και prickling αισθήσεις είναι κλινικά πρότυπα.

4. Κάθε σημείο έχει την επικάλυψη σημείων Α1 χιλ.

5. Εφαρμόστε την κρύα συμπίεση για 15-30 λεπτά μετά από τη λειτουργία.

6. Οι κρύες συμπιέσεις αποβάλλουν την επόμενη θερμότητα και διασκορπίζουν τη θερμότητα για να αποφύγουν τα εγκαύματα.

Λειτουργών χρόνος και διάστημα κάθε operati.

παίρνει περίπου 20 λεπτά. Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη επίδραση λειτουργίας, συστήνεται να λειτουργήσει περίπου 5 φορές για κάθε πορεία της επεξεργασίας. Το διάστημα μεταξύ κάθε λειτουργίας είναι περίπου 20 ημέρες. Μια πορεία της επεξεργασίας διαρκεί συνήθως περισσότερο από τέσσερις μήνες.

Μήκος κύματος

Δημόσιες σχέσεις: 550-650nm VR: 500-600nm

Προαιρετικός: (Ωρ.: 650-950nm SR: 560-950nm AR 420-520nm)

Fluence

10-50J/cm2 SHR: 1-10J/cm2

Συχνότητα

1-10HZ

Δύναμη RF

1-30W

Δύναμη εισαγωγής

4000W

Πηγή ισχύος

Καθαρός σάπφειρος

Λαμπτήρας

Γερμανικός εισαγόμενος λαμπτήρας

Μέγεθος σημείων

10*40mm για (SR, VR, AR, δημόσιες σχέσεις) 15*50mm για την ωρ.

Θερμοκρασία ψύξης επαφών

Ανώτατο -10℃

Σύστημα ψύξης

Χτισμένος στην υδρόψυξη +semiconductor που δροσίζει την ψύξη +air

Οθόνη LCD

αληθινός έλεγχος οθόνης αφής χρώματος 10,4 ίντσας

μέγεθος συσκευασίας

82*59*122cm

Βάρος

99kg

Tags:

Παρόμοια προϊόντα