Να στείλετε μήνυμα
Bei Jing San He Tech Co.,Ltd.
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Company News About Ξεσηκώνοντας φροντίδα δέρματος με την κενή τεχνολογία Microneedle RF
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Miss. shelly xing
Fax:
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Ξεσηκώνοντας φροντίδα δέρματος με την κενή τεχνολογία Microneedle RF

2023-04-17
Latest company news about Ξεσηκώνοντας φροντίδα δέρματος με την κενή τεχνολογία Microneedle RF

Μια νέα και καινοτόμος κλασματική κενή μηχανή RF microneedle RF έχει χτυπήσει την αγορά, ωθώντας τα όρια της επίκαιρης διείσδυσης ακόμα βαθύτερα. Η ενημερωμένη τεχνολογία, αποκαλούμενη pinxel-β, συνδυάζει με την κενή τεχνολογία για να ενισχύσει τη δέσμευση ιστού και να παρέχει ένα διπλό σχέδιο αεροθαλάμων που συλλαμβάνει τον αέρα καθώς οι βελόνες αποσύρουν.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ξεσηκώνοντας φροντίδα δέρματος με την κενή τεχνολογία Microneedle RF  0

Pinxel-β εργάζεται με τη σύλληψη του αέρα μέσω της ενισχυμένης δέσμευσης ιστού και microneedles που δημιουργεί τα κανάλια για τα επίκαιρα προϊόντα που ωθούνται βαθύτερος στο δέρμα. Δεδομένου ότι οι βελόνες αποσύρουν, ο αέρας απελευθερώνεται προς το δέρμα, που οδηγεί τα topicals βαθύτερα dermis. Η ενέργεια RF παραδίδεται άμεσα στο στοχοθετημένο ιστό, που παρέχει στην ενισχυμένη ικανότητα διείσδυσης μέχρι 67% τις βελόνες Μ και φ-τύπων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ξεσηκώνοντας φροντίδα δέρματος με την κενή τεχνολογία Microneedle RF  1

Το pinxel-β προσφέρει ένα νέο επίπεδο αποτελεσματικότητας και την ασφάλεια πέρα από τις παραδοσιακές microneedling μεθόδους. Το κενό σχέδιο βοηθά να οδηγήσει τις βελόνες βαθύτερες στο δέρμα, εξασφαλίζοντας καλύτερη διείσδυση των topicals. Το σχέδιο αεροθαλάμων επίσης εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει μια υπερβολική συγκέντρωση της πίεσης αέρα, που καθιστά την επεξεργασία πιό άνετη.

 

Με τη χρήση του συστήματος pinxel-β, η βαθύτερη διείσδυση των topicals μπορεί να επιτευχθεί, οδηγώντας στα καλύτερα γενικά αποτελέσματα. Το σύστημα είναι ευπροσάρμοστο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια σειρά των εφαρμογών, όπως η μεταχείρηση των σημαδιών ακμής, των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, και του hyperpigmentation.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ξεσηκώνοντας φροντίδα δέρματος με την κενή τεχνολογία Microneedle RF  2

Το σύστημα pinxel-β έρχεται με μια σειρά των βελόνων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις διαφορετικές περιοχές στόχων του προσώπου και του σώματος. Η βελόνα μ-τύπων είναι ιδανική για τη χρήση στο πρόσωπο, ενώ η βελόνα φ-τύπων είναι τέλεια για το σώμα. Και οι δύο βελόνες μπορούν να παρέχουν ένα εξαιρετικό επίπεδο επεξεργασίας για να βοηθήσουν να βελτιώσουν τη γενικές σύσταση και την εμφάνιση του δέρματος.

 

Συνολικά, το σύστημα pinxel-β είναι μια παιχνίδι-μεταβαλλόμενη τεχνολογία που τίθεται ως στόχος να ξεσηκώσει τον τρόπο που γίνεται. Το καινοτόμο σχέδιό του παρέχει την αυξανόμενη διείσδυση των topicals, που οδηγούν στα καλύτερα αποτελέσματα, και μια πιό άνετη επεξεργασία. Είναι μια άριστη επένδυση για τους επαγγελματίες που κοιτάζουν για να παρέχει τις καλύτερες επεξεργασίες skincare στους πελάτες τους.