Να στείλετε μήνυμα
Bei Jing San He Tech Co.,Ltd.
Bei Jing San He Tech Co.,Ltd.
Γύρος εργοστασίων
Σπίτι >

Bei Jing San He Tech Co.,Ltd. Γύρος εργοστασίων

Γύρος εργοστασίων
Επαφές
Επαφές: Miss. shelly xing
Fax:
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε
Bei Jing San He Tech Co.,Ltd. manufacturer production line
Bei Jing San He Tech Co.,Ltd. manufacturer production line
Bei Jing San He Tech Co.,Ltd. manufacturer production line
Bei Jing San He Tech Co.,Ltd. manufacturer production line
Bei Jing San He Tech Co.,Ltd. manufacturer production line
Bei Jing San He Tech Co.,Ltd. manufacturer production line
Bei Jing San He Tech Co.,Ltd. manufacturer production line
Γραμμή παραγωγής

Πρώτα απ' όλα, η γραμμή παραγωγής προϊόντων μας σχεδιάζεται με την απώτατη εκτίμηση για τον ποιοτικό έλεγχο. Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής, εξασφαλίζουμε ότι τα ακριβή μέτρα επιθεώρησης είναι σε ισχύ να εξασφαλίσουν τα προϊόντα ότι μας ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα της ποιότητας. Από την επιλογή των πρώτων υλών στην τελικές συσκευασία και τη ναυτιλία των τελειωμένων αγαθών, η ομάδα πολύ καλά καταρτισμένων επαγγελματιών μας ελέγχει προσεκτικά κάθε βήμα της παραγωγής για να εξασφαλίσει ότι κάθε ενιαίο προϊόν που αφήνει τη δυνατότητά μας είναι της υψηλότερης ποιότητας.

 

Αφετέρου, δίνουμε μια μεγάλη έμφαση στη διατήρηση ενός σταθερού και συνεπούς επιπέδου παραγωγής παραγωγής. Για να επιτύχουμε αυτό, έχουμε εφαρμόσει τα ιδιαίτερα περίπλοκα συστήματα μηχανημάτων και αυτοματοποίησης που είναι σε θέση τα ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα. Αυτά τα συστήματα επιτρέπουν σε μας για να παραγάγουν μια μεγαλύτερη ποσότητα των προϊόντων διατηρώντας το ίδιο επίπεδο ποιότητας σε κάθε batch. Με την εξασφάλιση ότι οι γραμμές παραγωγής μας τρέχουν ομαλά και αποτελεσματικά, μπορούμε καλύτερα να ελέγξουμε τις δαπάνες μας και να παρέχουμε τα συνεπή, υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες μας σε μια λογική τιμή.

Bei Jing San He Tech Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Τελικά, παίρνουμε τη μεγάλη υπερηφάνεια στη δέσμευσή μας για την ικανότητα υποστήριξης και την eco-φιλική διάθεση. Οι μονάδες παραγωγής μας είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία κατάστασης προόδου που ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας και την παραγωγή αποβλήτων. Έχουμε εκτελέσει επίσης ένα σημαντικό πρόγραμμα ανακύκλωσης που μας επιτρέπει στα απόβλητα repurpose στους πολλαπλάσιους κύκλους παραγωγής. Με να δώσουμε προτεραιότητα στην ικανότητα υποστήριξης, όχι μόνο κάνουμε το μέρος μας για να προστατεύσουμε το περιβάλλον αλλά και εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλή για τους πελάτες μας. Συνολικά, ο συνδυασμός αυστηρών μέτρων ποιοτικού ελέγχου, προηγμένης τεχνολογίας παραγωγής, και δέσμευσής μας για την ικανότητα υποστήριξης μας θέτει εκτός από τους ανταγωνιστές μας και μας κάνει έναν ηγέτη στη βιομηχανία.


Bei Jing San He Tech Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

 

 

OEM/ODM

Bei Jing San He Tech Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Εισαγωγή στις υπηρεσίες OEM/ODM μας

 

Σας ευχαριστώ για την εξέταση των υπηρεσιών OEM/ODM μας για τη SPA ή το σαλόνι ομορφιάς σας. Η επιχείρησή μας υπερηφανεύεται για να παράσχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες ομορφιάς στους πελάτες μας παγκοσμίως. Οι υπηρεσίες OEM/ODM μας έχουν ως σκοπό να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών μας και να τις βοηθήσουν να αυξηθούν την επιχείρησή τους.

Bei Jing San He Tech Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Έχουμε το εργοστάσιό μας, το οποίο επιτρέπει σε μας για να προσφέρει τις υπηρεσίες OEM/ODM στους πελάτες μας. Με τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις κατάστασης προόδου μας, μπορούμε να παραγάγουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς για να ανταποκριθούμε στις προδιαγραφές των πελατών μας. Η πεπειραμένη ομάδα μας μηχανικών προϊόντων, οι σχεδιαστές, και οι τεχνικοί εργάζονται μαζί για να εξασφαλίσουν ότι κάθε προϊόν ανταποκρίνεται στα ακριβή ποιοτικά πρότυπά μας.

 

Οι υπηρεσίες OEM/ODM μας είναι ιδανικές για τη SPA και τους ιδιοκτήτες σαλονιών ομορφιάς που θέλουν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους και να προσφέρουν τα προϊόντα πελατών τους με το εμπορικό σήμα τους. Με τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να προσαρμόσετε τα προϊόντα για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας ταυτότητας και αγοράς εμπορικών σημάτων. Μπορείτε να επιλέξετε από τη σειρά μας skincare, haircare και άλλων προϊόντων ομορφιάς, ή μπορούμε να συνεργαστούμε με σας για να αναπτύξουμε τα νέα προϊόντα που εγκαθιστούν τις μοναδικές απαιτήσεις σας.

Bei Jing San He Tech Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Εάν επιλέγετε να συνεργαστείτε με μας, προσφέρουμε την περιεκτική υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία. Η πεπειραμένη ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει κάθε βήμα του τρόπου, από το σχέδιο προϊόντων στην παραγωγή, ώστε να εξασφαλιστεί ότι λαμβάνετε τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα. Εξασφαλίζουμε ότι όλα τα προϊόντα εξετάζονται αυστηρά και ανταποκρινόμαστε στα διεθνή ποιοτικά πρότυπα.

 

Στην επιχείρησή μας, είμαστε δεσμευμένοι στην οικοδόμηση των μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους πελάτες μας. Καταλαβαίνουμε ότι η επιτυχία μας εξαρτάται από την επιτυχία των πελατών μας, και υπερηφανευόμαστε για την προσφορά των εξατομικευμένων υπηρεσιών για να καλύψουν οι μοναδικές απαιτήσεις κάθε πελάτη. Παρέχουμε την τρέχουσα υποστήριξη πελατών για να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας ικανοποιούν με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Bei Jing San He Tech Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Επιδιώκουμε τους σημαντικούς πράκτορες παγκοσμίως για να προσχωρήσουμε στην ομάδα μας και να αυξηθούμε με μας. Οι υπηρεσίες OEM/ODM μας προσφέρουν μια μοναδική και κερδοφόρα ευκαιρία για εκείνους που θέλουν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους και να προσφέρουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς με το εμπορικό σήμα τους. Εάν ενδιαφέρεστε για το συνεταιρισμό με μας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για να μάθετε περισσότεροι.


Οι υπηρεσίες OEM/ODM μας είναι ιδανικές για τη SPA και τους ιδιοκτήτες σαλονιών ομορφιάς που θέλουν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους και να προσφέρουν τα προϊόντα πελατών τους με το εμπορικό σήμα τους. Με τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να προσαρμόσετε τα προϊόντα για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας ταυτότητας και αγοράς εμπορικών σημάτων. Προσφέρουμε την περιεκτική υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία και είμαστε δεσμευμένοι στην οικοδόμηση των μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους πελάτες μας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας!

 

Ε&Α

Σήμερα, η καινοτομία προϊόντων και η ανάπτυξη είναι κρίσιμοι παράγοντες που συμβάλλουν στην επιτυχία μιας επιχείρησης. Με μια αυξανόμενη ζήτηση για τα νέα και καλύτερα προϊόντα, οι επιχειρήσεις αναγκάζονται να στηριχθούν στις ισχυρές ομάδες έρευνας και ανάπτυξης (Ε&Α) και τις τεχνικές ομάδες για να εξασφαλίσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην αγορά.

 

Στην επιχείρησή μας, έχουμε μια από τις πιό γερές ομάδες Ε&Α στη βιομηχανία, με τους αφιερωμένους τεχνικούς που ειδικεύονται στους διαφορετικούς τομείς. Λειτουργούν ακούραστα για να αναπτύξουν τα καινοτόμα προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας, επίσης συμβαδίζοντας με τις πιό πρόσφατες τεχνολογικές προόδους.

Bei Jing San He Tech Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Η ομάδα Ε&Α μας ακολουθεί μια δομημένη μεθοδολογία στη ανάπτυξη προϊόντος, η οποία αρχίζει με τον προσδιορισμό των αναγκών πελατών και των τάσεων αγοράς. Με βάση αυτήν την έρευνα, αναπτύσσουν τις ιδέες για τα νέα προϊόντα που έχουν τη δυνατότητα να έχουν έναν αντίκτυπο στην αγορά. Χρησιμοποιούν έπειτα τα προηγμένα εργαλεία και τις τεχνικές για να σχεδιαστούν, να εξεταστούν, και να καθαριστούν τα προϊόντα έως ότου ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα.

 

Επιπλέον, έχουμε μια πολύ καλά καταρτισμένη τεχνική ομάδα που παρέχει την πολύτιμη υποστήριξη στην ομάδα Ε&Α μας. Εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα σχεδιάζονται χρησιμοποιώντας την πιό πρόσφατες τεχνολογία και τις τεχνικές, και λειτουργούν επίσης με άλλες ομάδες για να βελτιστοποιήσουν τη διαδικασία παραγωγής για τα νέα προϊόντα. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα μας είναι όχι μόνο καινοτόμα αλλά και αποδοτικά και οικονομικώς αποδοτικά.

 

Τελικά, η ισχυρή Ε&Α και οι τεχνικές ομάδες μας παρέχουν σε μας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη βιομηχανία μας. Η αφιέρωση και η πείρα τους μας βοηθούν για να μείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών μας. Με αυτές τις ομάδες, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι είμαστε επιχείρηση που είναι δεσμευμένη στην καινοτομία και τη ανάπτυξη προϊόντος.

 

Συμπερασματικά, η καινοτομία προϊόντων και η ανάπτυξη είναι παράγοντες κλειδί για την επιτυχία στη σημερινή αγορά. Στην επιχείρησή μας, είμαστε τυχεροί να έχουμε μιας από τις πιό τρομερές ομάδες Ε&Α και τις τεχνικές ομάδες στη βιομηχανία. Η πείρα και η αφιέρωσή τους επιτρέπουν σε μας για να αναπτύξουν τα καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών και της παραμονής μας μπροστά από τον ανταγωνισμό.