Να στείλετε μήνυμα
Bei Jing San He Tech Co.,Ltd.
προϊόντα
Περιπτώσεις
Σπίτι > Περιπτώσεις >
Latest Company Case About αφαίρεση δερματοστιξιών
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Miss. shelly xing
Fax:
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

αφαίρεση δερματοστιξιών

2023-04-19
 Latest company case about αφαίρεση δερματοστιξιών

Υπάρχει πάντα μια ανησυχία ότι η δερματοστιξία δεν θα αφαιρεθεί επιτυχώς μετά από διάφορες επεξεργασίες. Φυσικά, δεν θα πάει πίσω σε αυτό που ήταν πριν από τη δερματοστιξία, αλλά, θα ελέγαμε, σχεδόν, επειδή μέσω των πολυάριθμων επεξεργασιών, η συσκευή μας έχει βρεθεί για να είναι άνω των 94% αποτελεσματική στην αφαίρεση των δερματοστιξιών.

 

Πώς να αφαιρέσει αποτελεσματικά τις δερματοστιξίες με ένα λέιζερ q-διακοπτών

Σύμφωνα με την αρχή του εκλεκτικού photothermolysis, όσο κοντύτερος ο χρόνος δράσης του λέιζερ, η λιγότερο πιθανό ενέργεια λέιζερ που απορροφάται και που συσσωρεύεται στον ιστό στόχων θα διαδώσει στον περιβάλλοντα ιστό, και η ενέργεια θα περιοριστεί στο στόχο που αντιμετωπίζεται σε κάποιο βαθμό, προστατεύοντας την περιβάλλουσα περιοχή. ο κανονικός ιστός, ο εκλεκτικότερος η επεξεργασία είναι.

Σε μια πρόταση, «το λέιζερ q-διακοπτών καταστρέφει τα μόρια χρωστικών ουσιών περισσότερο με τη λιγότερη ζημία στον περιβάλλοντα ιστό.

τελευταία εταιρεία περί αφαίρεση δερματοστιξιών  0

Αναφορές

Διαβάστε τα ακόλουθα άρθρα και οι δημοσιεύσεις με την οδήγηση των ιατρικών ερευνητών, εσείς ξέρουν περισσότεροι για την τεχνολογία μας.

Εδώ είναι ένα βίντεο για να παρουσιάσει διαδικασία αφαίρεσης δερματοστιξιών, η οποία απαιτεί έναν επαγγελματία για να το κάνει. Περιλαμβάνει τη ρύθμιση του ενεργειακού επιπέδου, η επιλογή του μεγέθους σημείων, και της ταχύτητας της συχνότητας. Φυσικά, υπάρχουν λεπτομερείς συνιστώμενες παράμετροι στο εγχειρίδιο χρηστών του λέιζερ q-διακοπτών μας, και μπορούμε επίσης να διευθύνουμε τη μακρινή κατάρτιση για σας. Για περισσότερα κλινικά βίντεο, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με.