Να στείλετε μήνυμα
Bei Jing San He Tech Co.,Ltd.
προϊόντα
Περιπτώσεις
Σπίτι > Περιπτώσεις >
Latest Company Case About Αφαίρεση τρίχας
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Miss. shelly xing
Fax:
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Αφαίρεση τρίχας

2023-04-19
 Latest company case about Αφαίρεση τρίχας

Χρησιμοποιείτε ακόμα το κήρωμα και το φυσικό μάδημα για να αφαιρέσετε την τρίχα; Είναι η επίδραση πραγματικά καλή; Γιατί να μην δοκιμάσει την αφαίρεση τρίχας λέιζερ;

τελευταία εταιρεία περί Αφαίρεση τρίχας  0

Η αφαίρεση τρίχας λέιζερ είναι μια δημοφιλής μέθοδος αφαίρεσης τρίχας.Είναι κατάλληλο, γρήγορο, και μπορεί να επιτύχει τη μόνιμη αφαίρεση τρίχας. Αντίθετα από τις παραδοσιακές μεθόδους αφαίρεσης τρίχας, καταστρέφει τα θυλάκια τρίχας για να εμποδίσει την αύξηση τρίχας.

Το λέιζερ μπορεί να απορροφηθεί εύκολα από τη μελανίνη που βρίσκεται στο θυλάκιο τρίχας χωρίς καταστροφή του περιβάλλοντος κανονικού δέρματος. Η ενέργεια του φωτός απορροφάται από τη ρίζα τρίχας και τη χρωστική ουσία θυλακίου τρίχας και μετατρέπεται στην ενέργεια θερμότητας, με αυτόν τον τρόπο αυξάνοντας τη θερμοκρασία του θυλακίου τρίχας. Όταν η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή, η δομή θυλακίου τρίχας είναι αμετάκλητα χαλασμένη, και το χαλασμένο θυλάκιο τρίχας θα έχει μια φυσική φυσιολογική διαδικασία και δεν μπορεί να αυξηθεί την τρίχα πάλι. , ώστε να επιτευχθεί η μόνιμη αφαίρεση τρίχας.

Ιχρηματοκιβώτιο αφαίρεσης τρίχας λέιζερ του s για όλους τους τόνους δερμάτων;

Ναι, αλλά τον του οποίου τόνο δερμάτων έχετε, πρέπει να πάρετε την προσοχή για να χρησιμοποιήσετε τα τρία μήκη κύματος 755nm, 808nm, 1064nm σωστά, παρ' όλα αυτά ευτυχώς, η μηχανή λέιζερ αφαίρεσης τρίχας μας συνδυάζετε και τα τρία από αυτά τα μήκη κύματος συγχρόνως, που επιτρέπουν σε το για να χρησιμοποιήσετε όλο τον τύπο δερμάτων. Για τις λεπτομέρειες, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με

 

Γιατί οι συσκευές λέιζερ αφαίρεσης τρίχας ευνοούνται από τους ανθρώπους;

Στον τομέα της ιατρικής αισθητικής, η αφαίρεση τρίχας λέιζερ είναι μια από τις δημοφιλέστερες και διαδεδομένες διαδικασίες. Αυτό είναι κυρίως επειδή η ουσιαστικά ανώδυνη επεξεργασία, η ανταγωνιστική προσφορά από τους ιατρούς παθολόγους και τα αποδεδειγμένα αποτελέσματα το κάνουν μια εύκολη επιλογή. Τα εκατομμύρια των ανδρών και των γυναικών σε όλο τον κόσμο όλων των ηλικιών επιλέγουν την αφαίρεση τρίχας λέιζερ. Η ποικιλία είναι επίσης εμφανής στις αντιμετωπισμένες περιοχές του σώματος. Αυτές οι περιοχές περιλαμβάνουν τις μεγάλες περιοχές όπως η πλάτη, η τρίχα, τα πόδια, η κοιλία και το στήθος. Είναι επίσης δυνατό να αντιμετωπιστούν οι μικρές και λεπτές περιοχές - μπικίνια, πρόσωπο, λαιμός, μασχάλες και περισσότεροι.

 

Πώς λειτουργεί της τεχνολογίας αφαίρεσης τρίχας;